Hoe u uw voeten effectiever kunt gebruiken?

Sponsored image

De meest effectieve vechters gebruiken hun voeten meer dan enig ander deel van hun lichaam. Als je leert boksen, gebruik je je voeten meer dan wie dan ook. Wanneer je squat met een goede techniek en vorm, ben je bezig met je voeten. Als ze op de juiste manier betrokken zijn, werken ze in totale effectieve energie. Je voeten schreeuwen om je om ze de strijd te geven die ze verdienen om de kracht te leveren die je nodig hebt.

Squats zijn het meest effectieve hulpmiddel om je hele been te versterken en geven je de kracht die nodig is voor effectief boksen. Wanneer u een squatoefening uitvoert, moet u uw voor-, midden- en rugspieren aanspannen. Oefeningen zoals squats zullen gemakkelijk resultaten opleveren in je training. Naarmate ze sterker worden, ga je de concentrische fase van de training in. De constante spanning die je tijdens deze fase naar de spieren dwingt, is cruciaal. Op het moment dat je klaar bent met de eerste set herhalingen in de concentrische fase, dan kun je de spanning zo snel mogelijk verlagen. Wanneer de spier weer ontspannen is, kun je ze veilig ontploffen met je volgende reeks herhalingen.

De manier waarop je enkels draaien wanneer je squats uitvoert, geeft je de beenkracht die je nodig hebt. Als ik met de vechters werk, is dit een van de eerste dingen waar ik naar wordt gevraagd. Dit geldt vooral nu vanwege de explosiestijl die mainstream wordt voor MMA-jagers. Als je in staat bent om je enkels te hyperstrekken, krijg je veel meer voordeel als je het correct uitvoert dan wanneer je het verkeerd doet.

Belangrijke dingen om te onthouden bij het uitvoeren van deze oefening:

o Houd al je gewicht op je tenen.

o Houd je knieën hoog tijdens de oefening

o Vergrendel uw knieën niet.

o Gebruik GEEN gewichten totdat u de techniek onder de knie hebt.

Eet de beste eiwitten om aan te komen. Onthoud dat eiwit het spieropbouwende voedsel is en daarom is het belangrijk om uw eiwitinname te verhogen. Hoe hoger je eiwitinname, hoe meer spiermassa je lichaam zal winnen. Ik raad ten minste een gram per dag aan als je spiermassa wilt winnen.

Sarcoplasmatische hypertrofie is de nieuwste manier om naar dingen te kijken. Dit is wanneer je zenuwimpulsen verder reizen dan ooit tevoren. Wanneer de zenuwen de spieren bereiken, worden ze afgevuurd en zorgen ze op hun beurt ervoor dat de spieren opzwellen. Dit gaat meestal gepaard met de vorming van engrammen in de spier. engram is een mooi woord voor calciumafzettingen in de cel.

Dit is de reden waarom het gebruik van anabole steroïden zo gunstig is voor de vechter. Steroïden verhogen de vorming van engrammen, wat de groei van spiermassa bevordert.

Deze training is een krachtige die, indien correct uitgevoerd, uitstekende resultaten zal opleveren. Ik hoop dat je deze workout leert en het snel zelf gaat proberen.