How to Stay Healthy When You Are Not Working Out

Hier is nog een realiteits check. Zeven lagen kleding wegen meer dan 140 pond als je beneden in de grond zit. Er zijn er die zoveel voedsel niet kunnen verteren, maar daar kom je uiteindelijk wel achter. De enigen die kunnen voorkomen dat ze zoveel eten zijn degenen die de wil hebben om hun lichaam te verbeteren.

De belangrijkste reden waarom velen leven in de wereld van de lichaamsbeweging is niet omdat het gemakkelijk is, maar omdat het veilig is. Waarom voelen degenen die besluiten om op de juiste manier te bewegen zich dan na een paar dagen nog steeds vreselijk? Dit gebeurt omdat ze verwachten sneller beter te worden dan ze eigenlijk doen. Ze zijn gefocust op groter en sterker worden, wat niet gemakkelijk is en het is verkeerd. Het zal je niet de goede resultaten brengen die je wilt of zelfs maar in de buurt ervan.

Hiermee falen ze omdat ze gefocust zijn op de verkeerde dingen. Dit is waarom je ze onpraktisch kunt noemen: ze hebben een visie die misschien is om groter en sterker te worden, maar ze beschouwen dit niet als de transformatie die moet worden ervaren.

Er zijn ook veel mensen die we de schilfers noemen: degenen die alleen maar denken aan het maken van een verandering tot op zekere hoogte en dan zodra ze dit hebben bereikt, stoppen ze met naar de sportschool te gaan omdat ze het gevoel hebben dat ze alles hebben bereikt, wat precies het tegenovergestelde is. Luister, u hebt de totale macht om uw eigen fitness te bepalen. Dit komt omdat u bepaalt wanneer uw lichaam in staat zal zijn om hard te werken. Een beetje van alles zal je goed doen. Eet veel fruit en groenten, train elke dag en zorg ervoor waarom u het doet, dan kunt u een professional worden, een worstelaar de beste.

Hoe zou u zich voelen als iemand u vertelde dat uw zoektocht naar uw conditie u zwaarder zal maken? Zou je ze geloven, zelfs als ze gelijk hadden? Dit is het geheim achter gezond trainen: je leert jezelf onder controle te houden als je sport en dit is de reden waarom je gezond blijft als je niet sport door thuis te blijven.