Personal Trainer – A Personal Trainer

In tegenstelling tot Broadway is de carrière van een personal trainer niet gebaseerd op Rhene sannequin. Zijn of haar trainingsmateriaal is online en in boekvorm beschikbaar. Ze ontvangen geen financiële inzet voor uw succes. In tegenstelling tot stagehands, die elke stap van remmitting echt moeten begrijpen en demonstreren, hoeft een personal trainer nauwelijks in dezelfde kamer met een klant te zijn om succes te verzekeren. Als u op zoek bent naar een positieve en betrouwbare manier om gewicht te verliezen, neem dan contact op met een personal trainer. Waarom? Omdat ze je kunnen helpen.

– Benadruk de theorie. Train je lichaam om te bewegen door je voor te stellen wat je wilt doen. Je lichaamstaal spreekt boekdelen. Stel je elke beweging voor die je gaat voltooien en zeg jezelf hardop. "Ik ga mijn linkerbeen snel naar rechts bewegen en dan snel het rechterbeen naar links. Ik ga een rennende sprong naar links maken en dan een been squat doen voor het andere been Ik ga mijn armen snel naar het plafond bewegen.' Herhaal dit nu in je hoofd. Voel hoe u deze dingen doet voordat u ze daadwerkelijk voltooit. kleuters en kleuterleidsters zijn uitstekende personal trainers!

– uw lichaam snijden en ontwikkelen zodat de onderdelen ervan correct functioneren en efficiënt kunnen worden bewogen. Klinkt eenvoudig, nietwaar? Toch missen veel trainers deze regel.

– Het is goed voor je psyche om te stoppen en opnieuw te beginnen als je de bewegingen de eerste keer niet goed doet. Visualiseer een oogverblindende combinatiebeweging, zoals een neerwaartse sterabbit, alleen als je het correct kunt doen met een perfecte vorm.

– Een positieve instelling hebben. Wees je bewust van hoe vaak je succesvol bent. Er zijn maar weinig dingen die meer voldoening geven dan op en neer lopen door de gangen en de mensen om je heen laten glimlachen. Wie wil er niet voor elke klas dezelfde oefening doen!

Helaas zijn de meeste instructeurs niet opgeleid om u een positieve indruk te geven. In plaats daarvan hebben ze de neiging om alles moeilijk te maken om je gezelschap te houden. Het is jouw taak om een ​​positief imago te creëren. Doe wat uw persoonlijke trainer u zegt te doen, want de kansen zijn tegen u. Als een balletleraar niet onder de indruk is als je je les afmaakt, zullen ze waarschijnlijk niet lang in je schoenen blijven staan. Zo is het ook met de kunsten in het algemeen. De meeste kunstdocenten verdienen hun brood in de kunst, maar er is consistent werk voor nodig om hun brood te verdienen.

Voorkom dat u enige instructeur wordt. Voorkom dat je de man wordt die achter het bureau zit en toekijkt hoe studenten hun opleiding doorlopen. Als docent ben je een belangrijk onderdeel van de school. U kunt de lessen zelf geven terwijl een partner met de studenten samenwerkt. Anderen helpen is heel wat anders dan ze zelf lesgeven.

– Als de klas vol zit met jonge kinderen, is het uw plicht om deel te nemen aan groepslessen. Het creëert niet alleen een gemeenschapsgevoel, je zorgt er ook voor dat elkaar zich beter voelt.

– Het is goed om te werken met leerlingen die verlegen zijn of oogcontact maken met anderen. Jij hebt het woord, jij bent de leraar, niet iemand anders. Jij bent de expert op het gebied van oogcontact, of het nu met mensen is of het horloge.

– Als de les gewoon niet goed is, verminder dan de les en kom er de volgende dag op terug. Maar als een student buitengewoon plakkerig is, leg hem of haar dan uit dat er andere studenten achter hen staan ​​en dat je ze misschien niet allemaal kunt accommoderen.

– Blijf altijd kalm en beslis waarom u zich in de situatie bevindt. Je hebt met anderen te maken, dus je kunt je net zo goed voorbereiden op het onverwachte!