How to Get More Weight

making sure he has all his vitamins and minerals - sport supplements stockfoto's en -beelden

We zien vaak profvoetballers die hun prestaties niet op één lijn leken te krijgen. Het is triest om te zien dat zulke geweldige vaardigheden verloren gaan. Maar wat doen ze anders? Ze eten niet gezond!

Onze drukke wereldfanaat, we hopen dat deze MMA Superstar ons één groot geheim leert:

"Beperk uw eetlust". Regelmatig eten is niet alleen belangrijk voor je training, maar ook voor je geest. Studies hebben aangetoond dat het helpt om je concentratie te verhogen, je eet ongeveer 5 keer meer dan normaal. Eten maakt een derde van het lichaamsgewicht uit, maar naar schatting twee derde van de calorieën.

Eten zorgt voor een betere doorbloeding, die op zijn beurt berichten naar je hersenen stuurt, zodat je je beter kunt concentreren. Studies hebben het gedaan om het endocriene systeem te betrekken. Dus regelmatig eten zal je lichaam veranderen van een plek van verlangen naar een goede nachtrust en je daardoor fris en energiek voelen.

Meer aankomen is geen probleem als je het toelaat. Bevrediging van de training is zoveel beter als je een geweldige training hebt gehad met goed eten. Het leiden van een actieve levensstijl is een van de redenen waarom voetballers 3 keer per dag normaal eten terwijl ze op vrijdag en zaterdag in de sportschool blijven.

Hier is het grote geheim als je een voetballer bent, je komt zo in de verleiding om vals te eten en dus te eten wat ongezond voor je is en je prestaties zal afnemen. Nu is het niet zo eenvoudig om vals te spelen met dit soort voedsel, maar je zult er na twee of drie keer per week een expert in worden. Daarna moet u uw dieetpillen slikken om binnen uw gezonde grenzen te blijven.

Het eerste waar u aan moet denken als het om uw voeding gaat, is uw hydratatieniveau. Maak er een gewoonte van om dagelijks water te drinken, zo niet meer! Je cellen filteren dat water en gebruiken het om op te laden. Drink veel water. Uw inname mag niet meer zijn dan vier of vijf liter water per dag, u wilt niet te veel drinken, maar blijft binnen uw grenzen.

Eet veel eiwitten, koolhydraten en natuurlijk koolhydraten van goede kwaliteit. Eiwitten zijn geweldig voor de vervanging van suiker en koolhydraten die je hebt opgebruikt, ook voor het opbouwen van spieren en het op peil houden van je energieniveau. Maak er een gewone maaltijd van, net genoeg eiwitten.

Val niet voor die pre-workoutmaaltijden, tenzij wat ze normaal zeggen waar is, moet je niet eten voordat je naar de sportschool gaat of gaat hardlopen. Je lichaam heeft meer tijd nodig om die voedingsmiddelen te verteren omdat ze vol suiker en vet zitten. Er zijn producten die je bij gezondheidswinkels kunt kopen die je een goede mix geven, vooral als ze zeggen dat ze een mix zijn. Eet niet veel van dat soort, het zal je training alleen maar verpesten en je een traag gevoel geven.