Hoe te kijken naar jachten te koop

Witte Jachten In Scheepswerf

Ons cruisejacht, The Oceanuspicious, is 43' lang en biedt plaats aan 90 personen. Onze vloot van zeven schepen wordt continu bijgewerkt door elk seizoen een nieuw jacht aan te schaffen en elk seizoen wordt het vaarseizoen langer! Ons nieuwste schip kan worden bekeken op www.Oceanuspicious.com

Voordat we de zeilschool te huur waren die we zijn, waren we de eigenaren van twee voormalige vrachtschepen, de Oceanuspicious en Stressesville. Dit is de trawler die in 1972 de Fleeting Award won in Napels, Florida tijdens de Shannon Marathon, met een enorme achterstand.

Als u wilt dat wij u het jacht laten zien dat we nu bezitten, stuur ons dan een e-mail.

De eigenaren verwachten dat u al het werk doet dat aan uw jacht moet worden gedaan, dus nadat u de juiste documenten hebt ondertekend en de vergoedingen hebt betaald, mag u beginnen met het zeilen van het jacht. De eerste zeilles die u leert, is hoe u het jacht aanmeert. Het is belangrijk dat u eraan gewend raakt om aangemeerd te worden voordat u met uw jacht vaart, want het is heel wat anders dan op de pier gesleept worden! U moet ook de veiligheidsbriefing afronden voordat u vertrekt en meer te weten komen over de veiligheidsuitrusting.

Nadat u de veiligheidsinstructie heeft afgerond, mag u het jacht inspecteren. Of u kunt het werk zelf doen, of iemand zal het willen doen. laat ons alstublieft het werk voor u doen, want u wordt de eerste Brown's, weet u!

Als u er zeker van bent dat u tevreden bent met de algehele staat van uw jacht, kunt u de Dollstery en de Electric betalen, zodat u uw jacht kunt verschepen om eventuele schade vóór de verkoop op te lossen! U dient er ook voor te zorgen dat het jacht mechanisch in orde is, voordat u een transfer van het jacht maakt en voordat u een bijboot gebruikt. Na ontvangst of na ontvangst van uw jacht, regelt u een offerte om het jacht hopelijk naar de dichtstbijzijnde haven te brengen waar u uw jacht te water kunt laten of ophalen.

Jachten te koop:

Hoewel we soms veel vragen krijgen over jachten die te koop staan, kunnen we helaas niet alle jachten aannemen die mensen ons vragen te zien. Net zoals de belangrijkste cruisemaatschappijen hun eigen vloot van jachten hebben, kunnen we er echter maar een beperkt aantal opnemen en dit zal onze bezoekers beperken, dus wees voorzichtig. Elk jacht zou andere eisen stellen om te voldoen aan de principes die jachtclub Perfect Days heeft opgesteld. Er zijn veel belangrijke details waarmee rekening moet worden gehouden bij de beslissing of het voorgestelde jacht aan deze voorwaarden voldoet!  Jachtverhuur Zeeland

Voor meer informatie over hoe u jachten kunt bekijken die te koop staan, of om een ​​bod uit te brengen, bezoek onze website op www.perfect-days.com.

Jachten die aan de laatste regelgeving voldoen, zijn dagelijks te zien rond de Griekse wateren bij Padoiny op het eiland Lesbos.

Het bepalen van de grootte van de jachten is belangrijk. Er is gestemd dat de boot minimaal 21 voet lang moet zijn, maar het zou geen probleem zijn als hij langer is. Na het logo van de club, maar vóór het jachtnummer, moet een cirkelvormige omtrek van ovaal van 25 voet aan de bovenkant en een diameter van 4 voet aan de onderkant worden geplaatst, de breedte van de vrije ruimte moet ten minste 5 voet zijn en een hoogte van 2ft 6 inches vanaf de waterlijn, waardoor in feite twee afzonderlijke delen van het jacht worden gecreëerd. Deze limiet van twee secties geldt alleen voor de verkopende jachten en niet voor kleine boten. Aan de andere kant geldt het plaatsen van een staaf met een diameter van 7/8 inch ook voor de afleverende jachten.

AnIce Marina aan wal!